Υλικά
Για 4 άτομα
2 φύλλα κουρού
150 γραμμάρια φέτα
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
150 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla τριμμένη
2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη
1 αυγό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κρόκο αυγού με λίγο νερό για άλειμμα από πάνω
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα τυριά, την φέτα, χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, το φρέσκο τυρί κρέμα και την μοτσαρέλα μαζί με το αυγό, το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, την ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε αλευρωμένο πάγκο απλώνετε τα φύλλα και κόβετε στρογγυλά κομμάτια 10 εκατοστών.
Προσθέτετε σε κάθε κομμάτι φύλλου μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα και το κλείνετε καλά πατώντας τις άκρες με ένα πιρούνι.
Τοποθετείτε τα τυροπιτάκια σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφετε με το μείγμα κρόκου αυγού και νερού.
Ψήνετε τα τυροπιτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 15-17 λεπτά.