Υλικά
Για 4 άτομα
100 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
250 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
115 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
165 γραμμάρια φέτα τριμμένη
80 γραμμάρια παρμεζάνα
2 κουταλιές μέλι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το πανάρισμα:
60 γραμμάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
30 γραμμάρια καπνιστή πάπρικα
30 γραμμάρια παπαρουνόσπορο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα τυριά, το φρέσκο τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, την φέτα, την γραβιέρα και το μέλι και τα ανακατεύετε καλά με το χέρι σας.
Προσθέτετε την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύετε καλά μέχρι η φρυγανιά να ομογενοποιηθεί με τα τυριά.
Βάζετε το μείγμα των τυριών στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει και μετά με τα χέρια σας πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες.
Σε ένα πιάτο τοποθετείτε το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, σε ένα άλλο την καπνιστή πάπρικα και σε ένα τρίτο τον παπαρουνόσπορο.
Πανάρετε τις τυρομπουκιές στα 3 διαφορετικά υλικά και σερβίρετε σε μία πιατέλα.