Υλικά
Για 4 άτομα
2 μελιτζάνες τσακώνικες
5 κολοκυθάκια
8 κοκκινόφλουδες πατάτες
3 τομάτες
4 καρότα
2 κρεμμύδια
100 ml ελαιόλαδο
250 γραμμάρια τριμμένη τομάτα
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε φέτες, τις μελιτζάνες, τις τομάτες και τις πατάτες σε κύβους και χοντροκόβετε το κρεμμύδι.
Τοποθετείτε μία μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το μισό ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα κρεμμύδια μαζί τα καρότα και τις πατάτες για 2-3 λεπτά και προσθέτετε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις τομάτες, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε τον την τριμμένη τομάτα μαζί με λίγο νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 25-30 λεπτά.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε μεγάλα, βαθιά, ατομικά πιάτα το τουρλού με λίγες κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.