Τορτίγια με κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    20-22'

Υλικά

Για 4 άτομα

1 συσκευασία φιλετίνια κοτόπουλου πανέ Αγγελάκης
4 τορτίγιες
250 γραμμάρια γραβιέρα
2 τομάτες
Για την σάλτσα γιαουρτιού:
200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
4 κουταλιές χυμό λεμόνι
60 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε τα φιλετίνια κοτόπουλου σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20-22 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σάλτσα γιαουρτιού, το γιαούρτι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις τομάτες και την γραβιέρα σε λεπτές φέτες.
Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής, τις αλείφετε με την σάλτσα γιαουρτιού, απλώνετε την γραβιέρα, από πάνω τις φέτες τομάτας και τέλος τα φιλετίνια κοτόπουλου.
Τυλίγετε καλά, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ

ΤΟΡΤΙΓΙΑ

×