Υλικά
Για 2 άτομα
2 τορτίγιες
4 φέτες havarti Arla
4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
½ τομάτα κομμένη σε φέτες
2 φύλλα μαρούλι χοντροκομμένο
Για την αυγοσαλάτα:
4 αυγά
200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
2 κουταλάκια κάρυ
1 κουταλάκι κουρκουμά
2 κουταλιές Worcestershire sauce
3 αγγουράκια τουρσί
80 γραμμάρια καλαμπόκι
½ πράσινη πιπεριά
½ κόκκινη πιπεριά
3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα αυγά για 7-8 λεπτά για να γίνουν σφιχτά.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από το κατσαρολάκι, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο, τρεχούμενο νερό και τα ξεφλουδίζετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το κάρυ, τον κουρκουμά και την Worcestershire sauce και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα αυγά, τα αγγουράκια τουρσί, την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά στο μπολ, με το φρέσκο τυρί κρέμα, προσθέτετε το καλαμπόκι, το σχοινόπρασο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε τις 2 τορτίγιες σε μία επιφάνεια κοπής και απλώνετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, τις φέτες havarti, την καπνιστή γαλοπούλα, το μαρούλι, την αυγοσαλάτα και τέλος τις φέτες τομάτας, κλείνετε τις άκρες τις τορτίγιας, τυλίγετε σε ρολό και κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια.