Tortellini με ψαρονέφρι, φρέσκια μοτσαρέλα και σάλτσα basilico

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    10-11'

Υλικά

Για 2 άτομα

250 γραμμάρια tortellini formaggi Barilla
1 φιλέτο ψαρονέφρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 φρέσκιες μοτσαρέλες
10 τοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
250 γραμμάρια σάλτσα basilico Barilla
2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, τις μοτσαρέλες σε κύβους, το φιλέτο ψαρονέφρι σε μικρές μπουκιές και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά βράζετε τα tortellini formaggi μέχρι να είναι al dente.
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις μπουκιές ψαρονέφρι για 5-6 λεπτά, μέχρι να ξεκινήσουν να παίρνουν ελαφρύ χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε τα τοματίνια μαζί με τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά, προσθέτετε την σάλτσα basilico και την αφήνετε να πάρει μία βράση.
Όταν τα tortellini είναι έτοιμα, τα σουρώνετε καλά, τα προσθέτετε στο τηγάνι με την σάλτσα basilico και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μαζί με τα tortellini.
Όταν η μακαρόναδα είναι έτοιμη, προσθέτετε τους κύβους μοτσαρέλας, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο από πάνω και λίγο ελαιόλαδο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

×