Υλικά
Για 2 άτομα
3 λουκάνικα με πράσο Μουτεβελής
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
15 baby πατάτες
30 ml ελαιόλαδο
4 πίτες για σουβλάκι
Για την κρέμα φέτας:
100 γραμμάρια φέτα
25 γραμμάρια γάλα
25 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
25 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα multi τοποθετείτε όλα τα υλικά για την κρέμα φέτας, την φέτα, το γάλα, το φρέσκο τυρί κρέμα, το ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
σε ένα ξύλο κοπής με ένα μαντολίνο κόβετε τις baby πατάτες σε λεπτές φέτες, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ. προσθέτετε τα 30 ml ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε τις baby πατάτες σε ένα αντικολλητικό ταψί κα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο κελσίου για 30-35 λεπτά.
Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε τα λουκάνικα με πράσο στην μέση κατά μήκος.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε τα λουκάνικα για 2-3 λεπτά να πάρουν καλό χρώμα και να βγάλουν τα αρώματα τους.
Αποσύρετε τα λουκάνικα από το τηγάνι, αφαιρείτε και τυχόν λιπαρά που έχουν αφήσει τα λουκάνικα και ζεσταίνετε μία-μία τις πίτες.
Μοιράζετε ισόμερος στις πίτες την κρέμα φέτας, τα λουκάνικα, το κρεμμύδι, την τομάτα και τέλος τις baby πατάτες και τυλίγετε.