Υλικά
Για 2 άτομα
500 γραμμάρια μείγμα για χορτόπιτα Φρεσκούλης
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
150 γραμμάρια φέτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το μείγμα για χορτόπιτα για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να μαραθεί.
Κάνετε 3 τρύπες στο τηγάνι παραμερίζοντας το μείγμα για χορτόπιτα, μοιράζετε ισομερώς το βούτυρο σε αυτά τα κενά και μόλις λιώσει σπάτε μέσα τα αυγά.
Αφήνετε τα αυγά για 1-2 λεπτά να ψηθούν, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού την φέτα σπασμένη με τα χέρια σας.
Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα και ζεσταθεί και η φέτα, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε.