Υλικά
Για 4 άτομα
1 φύλλο σφολιάτας
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
2 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
2 πορτοκαλί πιπεριές κομμένες σε κύβους
10 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο (μια κουταλιά) σοτάρετε πολύ ελαφρά τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα οποία έχετε ψιλοκόψει και στην συνέχεια και τα ξερά κρεμμύδια.
Στόχος είναι να μαλακώσουν και να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Κόβετε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε και αυτά με την σειρά τους μέχρι να μαλακώσουν.
Στην συνέχεια σε μια παραλληλόγραμμη ταρτιέρα την οποία έχετε ελαφρώς λαδώσει απλώνετε το φύλλο σφολιάτας και κόβετε τις άκρες όπου περισσεύει φύλλο.
Στρώνετε πάνω στην τάρτα τα ξερά και τα φρέσκα σοταρισμένα κρεμμύδια και στην συνέχεια προσθέτετε τα ανακατεμένα τα κολοκυθάκια με τις πιπεριές.
Από πάνω προσθέτετε τα τοματίνια κομμένα στην μέση και λίγο θυμάρι και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ψήνετε την τάρτα στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Καλό είναι να την σερβίρετε χλιαρή και όχι αμέσως μόλις βγει από τον φούρνο.