Υλικά
Για 24 τυροπιτάκια
1 συσκευασία σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
150 γραμμάρια ανθότυρο τριμμένο
1 αυγό
1 κουταλιά θυμάρι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
1 αυγό χτυπημένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε την τριμμένη φέτα μαζί με το ανθότυρο, το αυγό, το ψιλοκομμένο θυμάρι και την ρίγανη, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και το ανοίγετε λίγο με ένα πλάστη προς όλες τις κατευθύνσεις.
Κόβετε την σφολιάτα με μικρά τετράγωνα 10×10 εκ., τοποθετείτε μία κουταλιά από την γέμιση, περνάτε περιμετρικά την σφολιάτα με λίγο νερό και κλείνετε σε σχήμα τριγώνου, πιέζοντας το σημείο που κλείνει σχηματίζοντας μικρές πιέτες.
Τοποθετείτε τα τυροπιτάκια σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα περνάτε, με την βοήθεια ενός πινέλου, με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.