Υλικά
Για 4 άτομα
500 γραμμάρια spaghetti No5 Barilla
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
80 γραμμάρια κάπαρη
150 γραμμάρια καλαμπόκι
100 γραμμάρια ελιές Καλαμών ροδέλα
300 γραμμάρια τόνο
80 ml λευκό κρασί
400 γραμμάρια σάλτσα arrabbiata Barilla
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα spaghetti No5 για 8-9 λεπτά.
Όση ώρα βράζουν τα spaghetti τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με την κάπαρη, το καλαμπόκι και τις ελιές Καλαμών για 2-3 λεπτά.
Σβήνετε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτετε τα spaghetti, με λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν, τον τόνο, την σάλτσα arrabbiata, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.