Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες σουτζουκάκια με σάλτσα Εν Ελλάδι Creta Farms
Λίγη φρέσκια ρίγανη για το σερβίρισμα
Για την κρέμα:
3 μελιτζάνες
300 γραμμάρια γάλα πλήρες
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές αλεύρι
100 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
Λίγο μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ψήνετε τις μελιτζάνες σε ένα γκαζάκι, κατευθείαν πάνω στην φωτιά, να ψηθούν και να πάρουν μία καπνιστή γεύση.
Όταν οι μελιτζάνες είναι έτοιμες τις ξεφλουδίζετε και τις χοντροκόβετε.
Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετείτε το βούτυρο να λιώσει και αμέσως το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ξεκινάει να ροδίζει.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς με ένα σύρμα για να μην σβολιάσει.
Συνεχίζετε προσθέτοντας τις χοντροκομμένες μελιτζάνες, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο μοσχοκάρυδο και το κασέρι και ανακατεύετε καλά.
Ζεσταίνετε τα σουτζουκάκια σε ένα κατσαρολάκι ακολουθώντας τις οδηγίες παρασκευής.
Σερβίρετε την κρέμα μελιτζάνας με τα σουτζουκάκια από πάνω και λίγη φρέσκια ρίγανη.