Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
4 τορτίγιες
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
60 γραμμάρια baby ρόκα
Για το spread αβοκάντο:
1 αβοκάντο ώριμο
Χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τα πικλαρισμένα κρεμμύδια:
1 κρεμμύδι
120 γραμμάρια λευκό ξύδι
120 γραμμάρια λευκό κρασί
1 κουταλιά ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κλωνάρια θυμάρι
Για τα ψητά τοματίνια:
200 γραμμάρια τοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ζάχαρη καστανή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί.
Περιχύνετε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με την καστανή ζάχαρη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 25-30 λεπτά.
Για τα πικλαρισμένα κρεμμύδια σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κρεμμύδια στην μέση και μετά σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι τοποθετείτε το λευκό ξύδι μαζί με το λευκό κρασί, την ζάχαρη, το σκόρδο κομμένο σε φέτες και το θυμάρι και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αποσύρετε το κατσαρολάκι από την φωτιά, προσθέτετε τα κρεμμύδια, ανακατεύετε καλά και τα αφήνετε για 30 λεπτά.
Για το spread αβοκάντο, κόβετε στην μέση το αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι, το καθαρίζετε εξωτερικά και το τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Λιώνετε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και προσθέτετε το ξύσμα και χυμό λάιμ, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί τοποθετείτε τα σνίτσελ φιλέτα μπακαλιάρου και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 15 λεπτά.
Όταν τα σνίτσελ φιλέτα μπακαλιάρου είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τον φούρνο και τα κόβετε στην μέση κατά μήκος.
Απλώνετε σε μια επιφάνεια τις τορτίγιες και τοποθετείτε τα υλικά με την συγκεκριμένη σειρά, το spread αβοκάντο, τα ψητά τοματίνια, τα πικλαρισμένα κρεμμύδια, τα σνίτσελ φιλέτα μπακαλιάρου, την baby ρόκα και τις φέτες ραπανάκι.
Τυλίγετε τις τορτίγιες, τις κόβετε στην μέση διαγωνίως και σερβίρετε