Υλικά
Για 4 άτομα
2 φέτες χωριάτικο ψωμί με προζύμι
6 φέτες κοτόπουλο ψητό Εν Ελλάδι Creta Farms
4 φέτες μπέικον Εν Ελλάδι Creta Farms
160 γραμμάρια Σαν Μιχάλη Σύρου
30 γραμμάρια baby σπανάκι
120 γραμμάρια τοματίνια
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και το Σαν Μιχάλη σε λεπτές φέτες.
Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι απλώνετε το χωριάτικο ψωμί, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το φρυγανίζετε στο γκριλ του φούρνου για 4-5 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα τοματίνια για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε τα τοματίνια από το τηγάνι σε ένα μπολ, ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μπέικον μέχρι να ξεκινήσει να γίνεται τραγανό.
Αποσύρετε το χωριάτικο ψωμί από τον φούρνο, κόβετε το Σαν Μιχάλη σε λεπτές φέτες και στήνετε το sandwich τοποθετώντας τα υλικά με την εξής σειρά.
Τοποθετείτε το φρυγανισμένο ψωμί, εναλλάξ το ψητό κοτόπουλο με το Σαν Μιχάλη, το baby σπανάκι, το μπέικον και τέλος τα τοματίνια και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.