Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες εξοχική Φρεσκούλης
4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
20 τοματίνια
150 γραμμάρια καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Για την sauce raita:
200 γραμμάρια γιαούρτι
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
50 γραμμάρια γάλα
1 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη
½ σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το σκόρδο και τον δυόσμο και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το γάλα, το τζίντζερ σκόνη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο μαζί με τις 4 κουταλιές ελαιόλαδο, την γλυκιά πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο για 12-14 λεπτά, γυρνώντας τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε λεπτές φέτες.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε ροδέλες και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ την σαλάτα εξοχική, τα τοματίνια, το καλαμπόκι και τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε σε ατομικά μπολ με το κοτόπουλο από πάνω και περιχύνετε με την sauce raita.