Σαλάτα με πολύχρωμα τοματίνια, ραπανάκι, κολοκυθάκι και cottage cheese

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'

Υλικά

Για 2 άτομα

400 γραμμάρια πολύχρωμα τοματίνια
1 κρεμμύδι
1 κολοκυθάκι
3 ραπανάκια
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
200 γραμμάρια protein cottage cheese Arla
Για το dressing:
120 ml ελαιόλαδο
30 ml χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μέλι
6-7 κλωναράκια δυόσμο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, το κρεμμύδι στα 4 και μετά σε λεπτές φέτες, το κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μικρές μπουκιές και σε ένα μαντολίνο κόβετε σε λεπτές φέτες το κολοκυθάκι και τα ραπανάκια.
Σε ένα μικρό multi τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμόνι, το μέλι, τα φυλλαράκια από τα κλωναράκια του δυόσμου, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε πολύ καλά.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα πολύχρωμα τοματίνια, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τα ραπανάκια, το κουλούρι Θεσσαλονίκης, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Περιχύνετε με το dressing λαδολέμονο δυόσμου, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα με το cottage cheese από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

COTTAGE

ΤΟΜΑΤΑ

×