Υλικά
Για 4 άτομα
250 γραμμάρια αρνί από το Πασχαλινό τραπέζι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 αυγά από το Πασχαλινό τραπέζι
400 γραμμάρια πράσινα φασολάκια βρασμένα
100 γραμμάρια καρύδια χοντροσπασμένα
2 κουταλιές λευκό σουσάμι
120 γραμμάρια καλαμπόκι
120 γραμμάρια τοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Για το dressing:
120 γραμμάρια ελαιόλαδο
40 γραμμάρια λεμόνι
2 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μυρώνι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, τον μαϊντανό, το μυρώνι και το δυόσμο και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το αρνί σε μικρά κομμάτια, τα τοματίνια σε τέταρτα και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε για 3-4 λεπτά το αρνί μαζί με τα χοντροσπασμένα καρύδια και το σουσάμι, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σαλάτα, τα πράσινα φασολάκια, το καλαμπόκι, τα τοματίνια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το αρνί με τα καρύδια και το σουσάμι, περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τοποθετώντας μικρές κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω.