Υλικά
Για 2 άτομα
8 ρυζογκοφρέτες Agrino
30 τοματίνια
2 κουταλιές κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
120 γραμμάρια φέτα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγη φρέσκια ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα τοματίνια μαζί με την κάπαρη, το φρέσκο κρεμμυδάκι και την φέτα, χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, περιχύνετε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σπάτε τις ρυζογκοφρέτες σε μικρά κομμάτια, τις στρώνετε σε ένα μεγάλο πιάτο και τοποθετείτε από πάνω την σαλάτα.
Περιχύνετε με άλλο λίγο ελαιόλαδο, προσθέτετε την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε.