Σαλάτα με fusilli ολικής άλεσης, πολύχρωμα τοματίνια, μικρές μοτσαρέλες και pesto Genovese

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    10-11'

Υλικά

Για 4 άτομα

500 γραμμάρια fusilli ολικής άλεσης Barilla
250 γραμμάρια πολύχρωμα τοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια μικρές μοτσαρέλες
2 κουταλιές κάπαρη
20 γραμμάρια baby ρόκα
200 γραμμάρια pesto Genovese Barilla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα fusilli ολικής άλεσης μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα fusilli, σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα πολύχρωμα τοματίνια μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι, τις μικρές μοτσαρέλες, την κάπαρη και την pesto Genovese.
Όταν τα fusilli είναι έτοιμα, τα σουρώνετε, τα κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό, τα τοποθετείτε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά μπολ την μακαρονοσαλάτα με την baby ρόκα από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΠΕΣΤΟ

×