Υλικά
1 σαλάτα πράσινη φριζέ
1 φρέσκια πράσινη σαλάτα η μαρούλι
80 γραμμάρια βαλεριάνα
1 ρόδι καθαρισμένο
24 φέτες πάπια καπνιστή
5 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Πλένετε με άφθονο νερό τις σαλάτες και στην συνέχεια τις κόβετε σε μικρά κομματάκια.
2. Καλό είναι να κόβετε την σαλάτα με το χέρι φυσικά γιατί κρατάει τα στοιχεία που περιέχει αλλά και γεύση.
3. Προσθέτετε την σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε στην συνέχεια το ελαιόλαδο μερικές σταγόνες ξίδι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
4. Αφού έχετε ανακατέψει πολύ καλά σερβίρετε την σαλάτα σε ατομικά πιάτα και προσθέτετε την τελευταία στιγμή από 6 κομμάτια πάπιας σε κάθε πιάτο λίγο ρόδι και τέλος προαιρετικά μερικά κρουτόν.