Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία baby leaves Φρεσκούλης
1 καρότο
80 γραμμάρια flakes ρεγκάτο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια Φρεσκούλης
Για το dressing:
50 ml ελαιόλαδο
50 ml ηλιέλαιο
3 κουταλιές σησαμέλαιο
30 ml ξύδι ρυζιού
1 κουταλάκι τριμμένο τζίντζερ
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το σησαμέλαιο, το ξύδι ρυζιού, το τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε το καρότο και με ένα πατατοκαθαριστή το κάνετε flakes και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα baby leaves, το καρότο σε flakes, το ρεγκάτο, τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το dressing, ανακατεύετε καλά και προσεχτικά και σερβίρετε.