Σαλάτα τυριών με καρύδια και σταφύλια

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'

Υλικά

Για 4 άτομα

150 γραμμάρια Havarti Arla κομμένο σε κυβάκια
150 γραμμάρια κεφαλοτύρι Arla κομμένο σε κυβάκια
300 γραμμάρια σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια
250 γραμμάρια ρόγες σταφύλι κομμένες στην μέση
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλιές λευκό ξίδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο
½ μαρούλι πλυμένο κομμένο σε κομμάτια
1 λόλα φριζέ κόκκινη πλυμένη κομμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε τα τυριά σε πολύ μικρά κυβάκια και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το κομμένο σέλερι και τις ρόγες από το σταφύλι καθώς και φύλλα από το μαρούλι και την λόλα και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα μικρό μίξερ η σε ένα μπολ με ένα σύρμα ανακατεύετε τα υλικά για το dressing. Ανακατεύετε καλά την μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αμυγδαλέλαιο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνετε την σαλάτα.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα και μπορείτε εάν θέλετε να συνοδέψετε με πολύσπορο ψωμί.

×