Υλικά
Για 4 άτομα
1/2 λίτρο γάλα πλήρες
30 γραμμάρια ζάχαρη
25 ml νερό
30 γραμμάρια ρύζι φάνσυ Agrino
25 γραμμάρια κόρν φλάουρ
6 σταγόνες εσάνς βανίλιας
Κανέλλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι τοποθετείτε το ρύζι μαζί με 200ml γάλα και το αφήνετε να σιγοβράσει για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Στην συνέχεια σε ένα μπολ ανακατεύετε το κορν φλάουρ με το νερό.
Όταν το ρύζι έχει βράσει προσθέτετε την ζάχαρη και ανακατεύετε.
Προσθέτετε στην συνέχεια το υπόλοιπο γάλα (τα υπόλοιπα 300ml) και προσθέτετε και το νερό με το κορν φλάουρ.
Ανακατεύετε συνέχεια σε μέτρια φωτιά μέχρι να έρθει να πήξει το ρυζόγαλο.
Το τοποθετείτε σε μικρά ατομικά μπολάκια και μόλις πέσει η θερμοκρασία του τυλίγετε τα μπολάκια με πλαστική μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Σερβίρετε το ρυζόγαλο και πασπαλίζετε με κανέλλα.