Υλικά
Για 4 άτομα
250 γραμμάρια ρύζι Jasmine βρασμένο
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
2 κουταλιές soft light Lurpak
3 κουταλιές σησαμέλαιο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
100 γραμμάρια καλαμπόκι
1 τομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος ( αν βρούμε κόλιανδρο ακόμα καλύτερα )
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης και την πράσινη πιπεριά σε μπαστουνάκια, την τομάτα σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά με αλατισμένο νερό και βράζετε το jasmine για 7-8 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το μισό σησαμέλαιο.
Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα τοποθετείτε στο τηγάνι ψήνοντας μία λεπτή ομελέτα.
Αποσύρετε την ομελέτα από το τηγάνι, την τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής και την ψιλοκόβετε.
Τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί πάρα πολύ καλά και προσθέτετε το υπόλοιπο σησαμέλαιο.
Σοτάρετε τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, προσθέτετε το καλαμπόκι, την τομάτα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την ψιλοκομμένη ομελέτα, το ρύζι jasmine και το soft light και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Αποσύρετε το wok από την φωτιά, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.