Υλικά
Για 20-22 τεμάχια
1 συσκευασία σφολιάτα
12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
12 φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι
300 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
100 γραμμάρια μοτσαρέλα
8 κουταλιές σάλτσα για πίτσα
Λίγα φύλλα μαϊντανού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγετε το ένα φύλλο σφολιάτας και σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο.
Απλώνετε με ένα κουτάλι την μισή σάλτσα για πίτσα, από πάνω στρώνετε τις μισές φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι, πασπαλίζετε με τριμμένη γραβιέρα, από πάνω με τριμμένη φέτα, πάνω της απλώνετε τις μισές φέτες καπνιστή γαλοπούλα και τέλος πασπαλίζετε με άλλη λίγη γραβιέρα και φέτα.
Προσθέτετε λίγα φύλλα μαϊντανού, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τυλίγετε την ζύμη σε ρολό κατά μήκος, την κλείνετε καλά στο τέλος, και με ένα κοφτερό μαχαίρι την κόβετε σε μικρά κομμάτια πάχους 3 δαχτύλων και τα τοποθετείτε κολλητά σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο σφολιάτας.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 35-40 λεπτά.
Μόλις τα ρολάκια σφολιάτας είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το φούρνο και όπως είναι ζεστά πασπαλίζετε με την μοτσαρέλα.