Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία κρουασάν
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
2 κουταλάκια πέστο
6 φέτες cheddar
6 φέτες μπέικον
100 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις φέτες μπέικον.
Αποσύρετε το μπέικον από το τηγάνι, αφήνετε τα λιπαρά μέσα και σοτάρετε τις λωρίδες κοτόπουλου, για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, το αποσύρετε από το τηγάνι σε ένα μπολ, προσθέτετε το πέστο βασιλικού και ανακατεύετε καλά.
Ανοίγετε την ζύμη για κρουασάν, την χωρίζετε στα 3 και τοποθετείτε τα κομμάτια σε ένα ξύλο κοπής.
Απλώνετε ισομερώς, το cheddar, το μπέικον, την σάλτσα τομάτας και τέλος το κοτόπουλο με το πέστο και τυλίγετε σχηματίζοντας ρολάκια.
Τοποθετείτε τα ρολάκι σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 12-14 λεπτά.