Υλικά
Για 2 άτομα
100 γραμμάρια ρύζι γλασέ
500 ml protein vanilla milk Arla
2 κρόκοι αυγού
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
1 ξυλάκι κανέλας
50 γραμμάρια ζάχαρη
130 γραμμάρια κουβερτούρα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε το ρύζι γλασέ για 10 λεπτά, προσθέτοντας την 1 πρέζα αλάτι.
Σουρώνετε το ρύζι και το ξαναβάζετε στην ίδια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, μαζί με το protein vanilla milk, την ζάχαρη και την κανέλα.
Μόλις το μείγμα έρθει σε βρασμό, το αποσύρετε προσωρινά εκτός φωτιά, προσθέτετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, προσθέτετε το βούτυρο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να λιώσει και αυτό και να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Μοιράζετε ισομερώς το σοκολατένιο ρυζόγαλο σε ατομικά ποτηράκια, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τα τοποθετείτε στο ψυγείο να κρυώσει καλά..