Ψαρόσουπα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
    40-45'

Υλικά

Για 4 άτομα

2 κιλά πετρόψαρα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 πατάτες
2 καρότα
1 κρεμμύδι
2 κολοκυθάκια
2 τομάτες
2 κουταλάκια Vegeta
3 πιπεριές jalapeno Aroma
Χυμό από ½ λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε όλα τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια, τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τις τομάτες.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε ελαφρώς πρώτα το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά και προσθέτετε τα κολοκυθάκια μαζί με την τομάτα και τις πατάτες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Κάνετε μία χαρακιά στις jalapeno και τις προσθέτετε και αυτές στην κατσαρόλα μαζί με τα ψάρια.
Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά, προσθέτετε το vegeta, τοποθετείτε το καπάκι και αφήνετε την σούπα να σιγοβράσει για 40-45 λεπτά.
Όταν η σούπα είναι έτοιμη την αποσύρετε από την φωτιά, προσθέτετε το χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε και σερβίρετε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΚΑΥΤΕΡΟ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

×