Υλικά
Για 2 άτομα
2 φιλέτα ψαρονέφρι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
Για το ψαρονέφρι:
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
1 κουταλάκι κρεμμύδι σκόνη
1 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη
½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Για την κρέμα φέτας:
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
150 γραμμάρια φέτα
50 γραμμάρια γάλα
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές, την πράσινη, την κόκκινη, την κίτρινη και την πορτοκαλί, σε λεπτά μπαστουνάκια.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε την γλυκιά πάπρικα, το σκόρδο σκόνη, το κρεμμύδι σκόνη, το τζίντζερ σκόνη, την καπνιστή πάπρικα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε τα φιλέτα ψαρονέφρι σε ένα μπολ, προσθέτετε το μείγμα με τα μπαχαρικά και ανακατεύετε καλά, να μαριναριστούν καλά.
Περιχύνετε τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τις τοποθετείτε στον κάδο του air fryer και ψήνετε στους 200ο C για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας τις πιπεριές στα μισά του χρόνου.
Όταν οι πιπεριές είναι έτοιμες, τις αποσύρετε από τον κάδο του air fryer, τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο, βάζετε στον κάδο τα φιλέτα ψαρονέφρι και τα ψήνετε στους 200ο C για 18 λεπτά, γυρνώντας τα στα μισά του χρόνου.
Όση ώρα ψήνονται τα φιλέτα ψαρονέφρι, σε ένα multi τοποθετείτε όλα τα υλικά για την κρέμα φέτας, το φρέσκο τυρί κρέμα, την φέτα, το γάλα, το ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
Σερβίρετε τις πιπεριές μαζί με τα φιλέτα ψαρονέφρι και την κρέμα φέτας σε μεγάλα ατομικά πιάτα.

