Υλικά
Για 4 άτομα
Για 4 άτομα
400 γραμμάρια Καπριτσιόζα Φρεσκούλης
2 παντζάρια βρασμένα
150 γραμμάρια φέτα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
15 λιαστές τομάτες κομμένες σε λωρίδες
120 γραμμάρια καλαμπόκι
Για το dressing:
180 γραμμάρια ελαιόλαδο
60 γραμμάρια χυμό λεμόνι
2 κουταλιές μέλι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα παντζάρια σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την καπριτσιόζα, τις φέτες παντζάρι, την φέτα χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις λιαστές τομάτες.
Περιχύνετε με το dressing λαδολέμονο, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα.