Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία γύρος χοιρινός Creta Farms
1 συσκευασία γύρος κοτόπουλο Creta Farms
300 γραμμάρια τοματίνια
1 κρεμμύδι
10 μικρές πίτες
¼ ματσάκι μαϊντανό
Για το τζατζίκι:
300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
1 αγγούρι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη
80 ml ελαιόλαδο
40 ml λευκό ξύδι
Για την σος μουστάρδας:
300 γραμμάρια μαγιονέζα
25 γραμμάρια κέτσαπ
40 γραμμάρια μουστάρδα πικάντικη
10 γραμμάρια Worcestershire sauce
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής στο λεπτό μέρος του τρίφτη τρίβετε το αγγούρι και τις σκελίδες του σκόρδου.
Στραγγίζετε πολύ καλά με τα χέρια σας το τριμμένο αγγούρι και το τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με το τριμμένο σκόρδο, το στραγγιστό γιαούρτι, το θυμάρι, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, το λευκό ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σος μουστάρδας, την μαγιονέζα, την κέτσαπ, την πικάντικη μουστάρδα και την Worcestershire sauce και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος, το κρεμμύδι στην μέση και μετά σε φέτες και χοντροκόβετε τον μαϊντανό.
Απλώνετε τις μικρές πίτες σε ένα ρηχό ταψάκι και τις ζεσταίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 2-3 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τον χοιρινό γύρο για 5-6 λεπτά, μέχρι να βγάλει τα αρώματα του και μετά τον γύρο κοτόπουλο για άλλα 5-6 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο ξύλο σερβιρίσματος τοποθετείτε όλα τα υλικά, τον χοιρινό γύρο και τον γύρο κοτόπουλο, τα τοματίνια, το κρεμμύδι, τις πίτες, το τζατζίκι, την σος μουστάρδας, πασπαλίζετε με τον χοντροκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.