Υλικά
Για 2 πίτσες
75 γραμμάρια μείγμα τυριών pasta & gratinar Arla
100 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla
2 φέτες havarti Arla
50 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
7-8 τοματίνια
2 κουταλιές σάλτσα τομάτας
15 γραμμάρια baby ρόκα
Για την ζύμη:
125 γραμμάρια αλεύρι
60 γραμμάρια χλιαρό νερό
2 γραμμάρια αποξηραμένη μαγιά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
1-2 πρέζες αλάτι
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ τοποθετείτε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, το νερό και το ελαιόλαδο και με το γάντζο ζυμώνετε σε χαμηλή ταχύτητα για 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε την μαγιά μαζί με την ζάχαρη και συνεχίζετε το ζύμωμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, την αποσύρετε από το μίξερ, την ζυμώνετε λίγο 2-3 λεπτά με τα χέρια σας σε έναν καθαρό και στεγνό πάγκο.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την ζύμη σε 2 κομμάτια, τα πλάθετε σε κομμάτια και τα αφήνετε να ξεκουραστούν σκεπασμένα με μεμβράνη για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Όταν τα ζυμάρια είναι έτοιμα, πασπαλίζετε το πάγκο της κουζίνας με ψιλό σιμιγδάλι ή καλαμποκάλευρο και με τα χέρια σας ανοίγετε το ζυμάρι στις διαστάσεις του ταψιού σας.
Μοιράζετε ισομερώς τα υλικά στις 2 πίτσες με την εξής σειρά, πρώτα την σάλτσα τομάτας, από πάνω την μοτσαρέλα, το μείγμα τυριών pasta & gratinar, τις φέτες havarti κομμένες σε λωρίδες, το φρέσκο τυρί κρέμα διάσπαρτα σε μικρές κουταλίτσες και τέλος τα τοματίνια κομμένα στην μέση.
Ψήνετε τις πίτσες σε προθερμασμένο φούρνο στους 250ο C, πάνω-κάτω, για 12-14 λεπτά.
Όταν οι πίτσες είναι έτοιμες τις αποσύρετε από τον φούρνο, τις αφήνετε να κρυώσουν λίγο, τοποθετείτε από πάνω την baby ρόκα, κόβετε και σερβίρετε.