Υλικά
Για 4 άτομα
250 γραμμάρια penne rigate Barilla
10 mini μοτσαρέλες
300 γραμμάρια πολύχρωμα τοματίνια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
40 γραμμάρια baby ροκά
4 κουταλιές pesto alla Genovese Barilla
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις penne rigate για 10-11 λεπτά, μέχρι να είναι al dente.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις mini μοτσαρέλες και τα πολύχρωμα τοματίνια σε τέταρτα και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τα τοματίνια μαζί με τις mini μοτσαρέλες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την pesto alla Genovese, τις penne rigate, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε την σαλάτα σε ατομικά μπολ με την baby ρόκα από πάνω και λίγο ελαιόλαδο.