Υλικά
Για 4 άτομα
700 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 ml ελαιόλαδο
350 ml νερό (θερμοκρασία δωματίου)
2 πρέζες αλάτι
2 κουταλάκια ξίδι
Νισεστέ
Εκτέλεση
Τοποθετείτε το αλεύρι σε ένα μπολ και δημιουργείτε στο κέντρο μια μικρή λακκούβα στην οποία ρίχνετε λίγο λάδι και αλάτι.
Αρχίζετε να ζυμώνετε το μείγμα ρίχνοντας σταδιακά νερό μέχρι να φτιαχτεί μια ζύμη ούτε πολύ μαλακιά, αλλά ούτε και πολύ σκληρή.
Δουλεύετε λίγο την ζύμη στον πάγκο για να πάρει μια μαλακιά υφή.
Κόβετε τη ζύμη σε 6 κομμάτια και την αφήνετε για 25-30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Πασπαλίζετε τα κομμάτια της ζύμης με νισεστέ και με ένα λεπτό πλάστη ανοίγετε 6 πολύ λεπτά φύλλα.