One pot pasta με φιλέτο μπούτι κοτόπουλο και λαχανικά

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    15'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    20-22'

Υλικά

Για 4 άτομα

400 γραμμάρια βίδες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
250 γραμμάρια φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 πιπεριά Φλωρίνης
80 γραμμάρια καλαμπόκι
80 γραμμάρια αρακά
500 ml ζωμό λαχανικών
150 γραμμάρια pasta & gratinar Arla
3 κουταλιές σχοινόπρασο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά και την πιπεριά Φλωρίνης σε μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Σε ένα άλλο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
Τοποθετείτε μία σοτέζα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις μπουκιές μπούτι κοτόπουλο καλά από όλες τις μεριές να πάρουν καλό χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε το καλαμπόκι μαζί με τον αρακά και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο ένα λεπτό.
Προσθέτετε τις βίδες μαζί με τον ζωμό λαχανικών, ανακατεύετε καλά και μαγειρεύετε μέχρι να βράσουν οι βίδες, συμπληρώνοντας βραστό νερό όποτε χρειάζεται.
Όταν οι βίδες είναι σχεδόν έτοιμες προσθέτετε το pasta & gratinar, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Αποσύρετε την σοτέζα από την φωτιά, πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο σχοινοπρασο και σερβίρετε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

COMFORT FOOD

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

×