Υλικά
Για 1 άτομο
3 αυγά
1 κουταλιά βούτυρο Lurpak
8 σπαράγγια
8 τοματίνια κομμένα στην μέση
100 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
1 κουταλιά βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά δυόσμος ψιλοκομμένος
1 κουταλιά μαϊντανός
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε με έναν πατατοκαθαριστή τα σπαράγγια, τα δένετε όλα μαζί με μαγειρικό σπάγκο και τα βάζετε σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό να βράσουν για 3-4 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρείτε από το κατσαρολάκι και τα κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί και προσθέτετε το βούτυρο.
Σοτάρετε τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αποσύρετε τα σπαράγγια από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Σπάτε τα αυγά σε μπολ, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε καλά με ένα σύρμα.
Προσθέτετε τα αυγά στο τηγάνι, ψήνετε την ομελέτα για 2 λεπτά, προσθέτετε στην μισή πλευρά 1-2 κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα, τα μισά τοματίνια μαζί με τα μισά σπαράγγια, διπλώνετε την ομελέτα και την τοποθετείτε σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε από πάνω άλλη μία κουταλιά φρέσκο τυρί κρέμα, τα υπόλοιπα σπαράγγια με τα τοματίνια και τέλος τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά.