Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα λουκάνικα σε φέτες.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι στην φωτιά να ζεσταθεί καλά.
Σοτάρετε τις φέτες λουκάνικου για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να βγάλουν τα αρώματα τους.
Όση ώρα ψήνονται τα λουκάνικα σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πατάτες σε ροδέλες.
Τοποθετείτε τα λουκάνικα σε ένα μπολ, αφήνοντας τα λιπαρά τους στο τηγάνι και το ξαναβάζετε σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτετε το ελαιόλαδο, απλώνετε τις ροδέλες πατάτας μέσα στο τηγάνι και τις αφήνετε να ψηθούν.
Όση ώρα ψήνονται οι πατάτες σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, προσθέτετε το γάλα, το μισό σκληρό τυρί Δανίας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε πολύ καλά.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, αφαιρείτε από το τηγάνι το περιττό ελαιόλαδο, προσθέτετε το βούτυρο soft και μόλις λιώσει προσθέτετε και τα λουκάνικα.
Περιχύνετε το τηγάνι με τα αυγά περιμετρικά και στο κέντρο έτσι ώστε να πάνε παντού μέσα στο τηγάνι.
Χαμηλώνετε την φωτιά, τοποθετείτε διάσπαρτα στην φρουτάλια το φρέσκο τυρί κρέμα και την σκεπάζετε να σιγομαγειρευτεί.