Υλικά
Για 20 μπουρεκάκια
10 φύλλα κρούστας
1 συσκευασία φιλέτο μπούτι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
200 γραμμάρια πορτομπέλο
200 γραμμάρια ασπρομανίταρα
200 γραμμάρια brown μανιτάρια
170 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αυγό
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες, και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στο ίδιο ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φιλέτο μπούτι κοτόπουλο σε πολύ μικρές μπουκιές.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις μπουκιές μπούτι κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα από παντού, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι σε ένα μεγάλο μπολ, αφήνοντας τα λιπαρά του μέσα στο τηγάνι, το οποίο ξαναβάζετε σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και τα μανιτάρια, τα πορτομπέλο, τα ασπρομανίταρα και τα brown μανιτάρια μέχρι να μαραθούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν είναι έτοιμα τα μανιτάρια τα προσθέτετε στο μπολ με το κοτόπουλο και προσθέτετε το τριμμένο κασέρι και το αυγό και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε τα φύλλα κρούστας σε ένα καθαρό πάγκο και τα κόβετε στην μέση κατά μήκος.
Αλείφετε το κάθε φύλλο με λίγο ελαιόλαδο, τοποθετείτε μία κουταλιά γέμιση στην βάση του κάθε φύλλου, τυλίγετε σε ρολάκι μέχρι την μέση, στην μέση τυλίγετε τις άκρες προς τα μέσα και συνεχίζετε το τύλιγμα μέχρι το τέλος του φύλλου.
Τοποθετείτε τα μπουρεκάκια σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα περνάτε από πάνω με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190ο C, στον αέρα, για 18-22 λεπτά.