Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες μπιφτέκια με ελαιόλαδο Νοστιμιές Εν Ελλάδι Creta Farms
2 συσκευασίες γύρο κοτόπουλο Εν Ελλάδι Creta Farms
Για τις baby πατάτες:
400 γραμμάρια baby πατάτες
60 ml ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
Για τις πολύχρωμες πιπεριές:
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
80 γραμμάρια λευκό κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις baby πατάτες και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε στα τέσσερα.
Τοποθετείτε τις πατάτες σε ένα αντικολλητικό ταψί και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το φρέσκο θυμάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230ο C για 35-40 λεπτά ανακατεύοντας τις baby πατάτες ιδανικά ανά 10-12 λεπτά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές, την πράσινη, την κόκκινη, την κίτρινη, σε μικρά μπαστουνάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τις πιπεριές καλά για 4-5 λεπτά πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με το λευκό κρασί, και μόλις εξατμιστεί αποσύρετε από την φωτιά.
Σε ένα αντικολλητικό ταψί τοποθετείτε τα μπιφτέκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 7-8 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε τον γύρο κοτόπουλο για 3-4 λεπτά μέχρι βγάλει τα αρώματα του.
Σερβίρετε σε μεγάλες πιατέλες στο κέντρο του τραπεζιού τις baby πατάτες με τις πολύχρωμες πιπεριές και από πάνω τα μπιφτέκια με τον γύρο κοτόπουλο.