Υλικά
Για 4-6 άτομα
200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
1 κουταλάκι baking powder
½ κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια τζίντζερ σκόνη
120 γραμμάρια φουντούκια
180 γραμμάρια δαμάσκηνα αποξηραμένα
1 μήλο φούτζι
200 γραμμάρια chocolate pudding protein Arla
250 γραμμάρια ρόφημα βανίλιας protein Arla
60 γραμμάρια μέλι
45 γραμμάρια ηλιέλαιο
1 αυγό
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι χοντροκόβετε τα φουντούκια, τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια και το μήλο σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε τις νιφάδες βρώμης, το baking powder, το αλάτι, την σκόνη τζίντζερ, τα φουντούκια, τα αποξηραμένα δαμάσκηνα και τα κυβάκια μήλου και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε την chocolate pudding μαζί με το ρόφημα βανίλιας, το μέλι, το ηλιέλαιο και το αυγό και ανακατεύετε μέχρι ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Προσθέτετε τα υγρά στο μπολ με τα στερεά, ανακατεύετε καλά, λαδώνετε ένα ταψάκι 28×22 εκ., απλώνετε καλά τα το μείγμα στο ταψάκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 25-30 λεπτά.

