Υλικά
Για 4 άτομα
1 συσκευασία ολόκληρα μπακαλιαράκια Pescanova
150 γραμμάρια ρύζι σουπέ
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσο
1 κλωνάρι σέλερι
8 baby πατάτες
400 γραμμάρια τομάτα κονκασέ
2 κουταλιές soft Lurpak
1½ λίτρο ζωμό λαχανικών
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κλωναράκια σέλινο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το πράσο, τα καρότα και τα κολοκυθάκια στα 4 κατά μήκος και μετά σε λεπτές φέτες, το σέλερι σε λεπτές φέτες, τις baby πατάτες στα 8, την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά καρέ και χοντροκόβετε το σέλινο.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.
Σοτάρετε τα λαχανικά για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς για να μην πάρουν χρώμα και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε το ρύζι σουπέ και μόλις απορροφήσει το ρύζι τα λιπαρά στοιχεία προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών μαζί με την τομάτα κονκασέ και τα μπακαλιαράκια.
Αφήνετε την σούπα να πάρει μία βράση, χαμηλώνετε την φωτιά και την αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 25-30 λεπτά.
Όταν η σούπα είναι έτοιμη την αποσύρετε από την φωτιά, προσθέτετε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε σε ατομικά βαθιά πιάτα με λίγο ελαιόλαδο από πάνω.