Υλικά
Για 4 άτομα
2 συσκευασίες Soft Kings dark chocolate Αλλατίνη
100 γραμμάρια γάλα
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
Για την μους σοκολάτας:
200 γραμμάρια κουβερτούρα
330 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα:
Ζελεδάκια σε σχήμα σκουληκιού
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί τοποθετούμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά.
Αποσύρουμε το μπεν μαρί από την φωτιά και αφήνουμε την κουβερτούρα να κρυώσει ελαφρώς.
Όση ώρα κρύωνει η κουβερτούρα, στον κάδο ενός μίξερ, τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη, σφιχτή σαντιγί.
Προσθέτουμε την σαντιγί στην κουβερτούρα, σε δόσεις, και με μία σπάτουλα σιλικόνης ομογενοποιούμε τα δύο μείγματα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις.
Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τα soft kings, αναμιγνύουμε το γάλα μαζί με τον στιγμιαίο καφέ, περιχύνουμε τα soft kings και ανακατεύουμε μέχρι να μοιάζουν με υγρό χώμα.
Στήνουμε το γλυκό κάνοντας σε ατομικά ποτήρια στρώσεις πρώτα με τα soft kings, από πάνω λίγη μους σοκολάτας, ξανά soft kings, πάλι μους σοκολάτας και τελευταία στρώση με soft kings.
Τέλος, τοποθετούμε τα ζελεδάκια σε σχήμα σκουληκιού πάνω στα soft kings με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι βγαίνουν από μέσα.