Υλικά
Για 4 άτομα
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες Tomahawk Μπούμπας
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλάκια καπνιστή πάπρικα
Για το πλιγούρι:
600 γραμμάρια πλιγούρι βρασμένο
300 γραμμάρια πολύχρωμα τοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια Aroma
40 ml ελαιόλαδο
Χυμό από ½ λάιμ
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο Aroma
2 κουταλιές ρίγανη ψιλοκομμένη Aroma
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πασπαλίζετε τις μπριζόλες με την καπνιστή πάπρικα, τις περιχύνετε με το ελαιόλαδο, τις πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλείφετε καλά.
Τοποθετείτε τις μπριζόλες στο BBQ και τις ψήνετε και από τις 2 μεριές για 16-18 λεπτά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια σε τέταρτα κατά μήκος και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ το πλιγούρι μαζί με τα πολύχρωμα τοματίνια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, τον δυόσμο και την ρίγανη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.
Μόλις οι μπριζόλες Tomahawk είναι έτοιμες τις αποσύρετε από το BBQ,τις τοποθετείτε πάνω στο ξύλο κοπής, τις αφήνετε να ξεκουραστούν λίγο, τις κόβετε και τις σερβίρετε μαζί με το πλιγούρι.