Μοσχαρίσια σνίτσελ γεμιστά, πανέ με corn flakes

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    20'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
    22-26'

Υλικά

Για 4 άτομα

8 σνίτσελ μοσχαρίσια μέτριου μεγέθους
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
8 φέτες protein Arla
4 φέτες καπνιστό ζαμπόν μπούτι
Για το πανάρισμα:
4 αυγά
100 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια corn flakes
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ σε ένα ξύλο κοπής και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αλείφετε στα 4 μοσχαρίσια σνίτσελ ισόποσα το φρέσκο τυρί κρέμα, απλώνετε 2 φέτες protein και 1 φέτα χοιρινό καπνιστό μπούτι στο κάθε ένα και τοποθετείτε τα άλλα 4 από πάνω, κλείνοντας τα καλά.
Σε 3 μεγάλα πιάτα τοποθετείτε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και στο τρίτο τα corn flakes, τα οποία σπάτε ελαφρώς σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια σας.
Περνάτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ από το αλεύρι πρώτα, το τινάζετε καλά να φύγει το περιττό αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τα corn flakes.
Τοποθετείτε τα σνίτσελ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 12-14 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ

ΓΕΜΙΣΤΟ

ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ

×