Υλικά
Για 2 άτομα
3 μήλα
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
40 γραμμάρια cranberries αποξηραμένα
40 γραμμάρια φουντούκια χοντροσπασμένα
40 γραμμάρια κάσιους χοντροσπασμένα
40 γραμμάρια αμύγδαλα χοντροσπασμένα
40 ml χυμό πορτοκάλι
2 συσκευασίες salted caramel pudding protein Arla
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε τα μήλα και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβετε σε κύβους και ψιλοκόβετε τα αποξηραμένα βερίκοκα.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τα μήλα μαζί με το βούτυρο για 8-10 λεπτά.
Προσθέτετε την μαύρη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τα cranberries, τα φουντούκια, τα κάσιους και τα αμύγδαλα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5-6 λεπτά.
Σβήνετε με τον χυμό πορτοκαλιού, τον αφήνετε να εξατμιστεί και να γλασάρει ελαφρώς ανακατεύοντας καλά.
Αποσύρετε τα μήλα από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ και τα αφήνετε ελαφρώς να κρυώσουν.
Σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά ποτήρια τα σοταρισμένα μήλα μαζί με την salted caramel pudding κάνοντας σε κάθε ποτήρι 3 στρώσεις από το κάθε υλικό.