Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία λουκάνικο με φιστίκι Αιγίνης Μουτεβελής
2 βρασμένες πατάτες
2 κουταλιές βούτυρο light Lurpak
2 πορτοκάλια για φάγωμα
1 κρεμμύδι
1 φινόκιο
16 ελιές Καλαμών
5 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρείτε την φλούδα από τα πορτοκάλια, τα κόβετε στα 4 και μετά σε φέτες, το κρεμμύδι επίσης στα 4 και μετά σε λεπτές φέτες και το φινόκιο στην μέση και επίσης σε λεπτές φέτες και τα τοποθετείτε όλα σε ένα μεγάλο μπολ.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τα λουκάνικα με φιστίκι Αιγίνης σε χοντρές φέτες.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε το λουκάνικο για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να βγάλει τα αρώματα του και το τοποθετείτε στο μπολ με το πορτοκάλι και τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο light και σοτάρετε τις πατάτες για 3-4 λεπτά να πάρουν ωραίο χρώμα, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τις τοποθετείτε και αυτές στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτετε τις ελιές Καλαμών μαζί με το ελαιόλαδο, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.