Υλικά
Για 4 άτομα
4 μοσχαρίσια bier bratwurst Μουτεβελής
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3 ροδάκινα
2 κρεμμύδια
1 κεφάλι σκόρδο
120 ml μηλίτη
4 κουταλιές μουστάρδα με κόκκους
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα ροδάκινα και τα κρεμμύδια στα 8 και το κεφάλι σκόρδο στην μέση.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τα λουκάνικα bier bratwurst μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αποσύρετε τα λουκάνικα από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί, αφήνοντας τυχόν λιπαρά που έχουν βγάλει στο τηγάνι και ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά προσθέτοντας το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα ροδάκινα μαζί με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε την μουστάρδα με κόκκους, σβήνετε με τον μηλίτη, ανακατεύετε καλά και τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού στο ταψί με τα λουκάνικα.
Προσθέτετε το σκόρδο με το κόψιμο να ακουμπάει το ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 15-20 λεπτά.
Όταν τα λουκάνικα είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τον φούρνο, προσθέτετε την ψιλοκομμένη ρίγανη και σερβίρετε.