Υλικά
Για 4 άτομα
1 χωριάτικο λουκάνικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
15 τοματίνια κομμένα στην μέση
100 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
200 γραμμάρια hummus natural Ribella
2 κουταλιές θυμάρι χοντροκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τo χωριάτικο λουκάνικο στην μέση και μετά σε φέτες, την πράσινη πιπεριά σε μπαστουνάκια και τα τοματίνια στην μέση.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις φέτες λουκάνικου για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.
Προσθέτετε την πράσινη πιπεριά συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
Προσθέτετε τα τοματίνια μαζί με τη μίση χοντροσπασμένη φέτα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό και αποσύρετε από την φωτιά.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα το hummus natural μαζί με τα λουκάνικα και πασπαλίζετε από πάνω με την υπόλοιπη χοντροσπασμένη φέτα και το φρέσκο θυμάρι.