Υλικά
Για 4 άτομα
500 γραμμάρια λινγκουίνι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο με πράσο
10-12 λιαστές τομάτες
2 πιπεριές Φλωρίνης
100 γραμμάρια ελιές ροδέλα
70 γραμμάρια κάπαρη
300 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το λουκάνικο σε φέτες, τις πιπεριές Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα λινγκουίνι.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το λουκάνικο και τις πιπεριές Φλωρίνης για 3-4 λεπτά.
Προσθέτετε τις λιαστές τομάτες μαζί με τις ελιές ροδέλα και την κάπαρη και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Τέλος προσθέτετε τα λινγκουίνι μαζί με λίγο από το νερό που έβραζαν, την σάλτσα τομάτας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρετε σε μεγάλα, βαθιά ατομικά πιάτα τοποθετώντας διάσπαρτες μικρές κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω.