Υλικά
Για 2 άτομα
6 ασπράδια αυγού
2 κουταλιές ελαιόλαδο
200 γραμμάρια σπανάκι
10 τοματίνια κομμένα στην μέση
4 φέτες βραστή γαλοπούλα
100 γραμμάρια κατίκι Δομοκού
2 φέτες μαύρο ψωμί κομμένα σε μπαστούνια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε την 1 κουταλιά ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το σπανάκι, μέχρι να μαραθεί, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το σπανάκι είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτετε τα τοματίνια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
Σε ένα άλλο μικρό αντικολλητικό τηγάνι τοποθετείτε τα μπαστούνια μαύρου ψωμιού σε δυνατή φωτιά και τα φρυγανίζετε από όλες τις μεριές τους.
Τοποθετείτε τα ασπράδια σε ένα μπολ, προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε ελαφρώς.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε την 1 κουταλιά ελαιόλαδο.
Προσθέτετε τα ασπράδια αυγού, ανακατεύετε προσεχτικά να ψηθούν σαν ομελέτα και προσθέτετε το σοταρισμένο σπανάκι μαζί με τα τοματίνια, την βραστή γαλοπούλα και το κατίκι Δομοκού, διπλώνετε την λευκή ομελέτα και σερβίρετε μαζί με τα φρυγανισμένα μπαστουνάκια μαύρου ψωμιού.